promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A Sötét végzet egy új trilógia kezdete"
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Cameronnak nagy tervei vannak még a Terminátorral.

[[adv]]

James Cameron a második rész után magára hagyta a Terminátort, aminek láttuk is az eredményét. Már A gépek lázadása sem hozta az elődjei szintjét, de a Megváltás és a Genisys, amik egyébként egy-egy új trilógia első etapjai lettek volna, mind elbuktak. Ezek után Cameron visszatért, és azon dolgozott, hogy gatyába rázza a franchise-t. A Sötét végzetet azonban nem a mester rendezi, ő csak, mint forgatókönyvíró és producer vesz részt a projektben, a rendezői feladatokat Tim Miller látta el. És Cameron úgy látszik maximálisan megbízott benne, mert elmondása szerint egyszer sem jár az új Terminátor-film forgatásán.

Cameron nemrég a Deadline-nak adott interjút, amiben arról beszélt, hogy mennyi munkát öltek bele az írókkal a Sötét végzet forgatókönyvébe.

„Heteket töltöttünk azzal, hogy kitaláljuk, milyen történetet akarunk elmesélni, mivel álljunk oda Linda elé. Nekiültünk, elkezdtük összerakni a sztorit, és amikor úgy éreztük, megtaláltuk a megfelelőt, láttuk, hogy három filmre elegendő. Van egy nagyobb történet az egész mögött, ami elmesélésre vár.”

Ezek szerint Cameronnak nagyobb szabású tervei vannak a franchise-val. Ha jól szerepel a pénztáraknál, és jó is lesz a fogadtatása a filmnek, Arnold és Linda még kétszer visszatérhetnek. Azt Cameron is látja, hogy min siklottak ki az előző filmek, és ezt szem előtt tartva veselkedett neki az új sztorinak.

„Nyilvánvaló, hogy vissza kell térnünk az alapokhoz, és kerülnünk kell a túlbonyolítást. Nem ugrálhatunk össze-vissza az időben. Az első két filmben minden pár nap alatt játszódik le, így marad lendületes és feszült.”

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás