promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejön az amerikaiaknak, hogy második hete támadják a Fehér Házat
Borítókép:  Simon Varsano
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hozzáteszem úgy, hogy óriási pangás volt az amerikai mozikban.

[[adv]]

Amerikában hosszú hétvége van a munka ünnepe miatt, de az emberek ezt nem igazán a moziban akarták tölteni. Úgy kell elképzelni, hogy a 10 millió dolláros bevételt csak is a Támadás a Fehér Ház ellen harmadik felvonása tudta túlszárnyalni, ez is csak 1,6 millióval. A film amúgy jól teljesít, múlt héten is első volt, az összbevétele pedig már átlépte a 40 milliót. Nálunk múlt hét csütörtökön kezdték el vetíteni, majd meglátjuk, hogy milyen sikerrel.

A Jó srácok felnőtteknek szóló tini kalandja is maradt második, de ő is csak szerény 9,6 milliós bevételt tett le az asztalra a hétvégén Amerikában. Világviszonylatban most sikerült átlépnie a 70 millió dolláros bevételt a 20 millióból összerakott vígjátéknak.

Az Overcomer című sportdráma a harmadik helyről lebukott az ötödikre, Az oroszlánkirály meg az ötödikről kúszott fel a harmadikra. A Disney filmjét inkább részesítették előnyben a családok a hétvégén, aminek az összbevétele már 1 milliárd 564 millió dollárra rúg. A Halálos iramban: Hobbs & Shaw maradt negyedik, ami világszinten 684 millió dollárt hozott a konyhára.

A top 10 további versenyzői így követik egymást: Aki bújt, Lidérces mesék, Pókember: Idegenben, Dóra és az elveszett Aranyváros, Angry Birds 2. – A film.

Érdekesség ugyebár, hogy a Pókember: Idegenben már rég kiesett a top 10-ből, mivel 15-ik volt, de most visszakerült, mivel elkezdték vetíteni a moziban az alkotás extra változatát. A filmet négy perccel bővítették ki, amiért úgy tűnik, hogy megérte beülni a rajongóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás