Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett Lana Del Rey hatodik stúdióalbuma

Megérkezett Lana Del Rey hatodik stúdióalbuma

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett Lana Del Rey hatodik stúdióalbuma

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Két évvel a „Lust for Life” után már itt is van a „Norman Fucking Rockwell”.

Lana elmondása szerint a Norman Fucking Rockwell néhány dala kifejezetten szörfrockos hangzású lett, többször szólal meg az elektromos gitár, egy kis Red Hot Chili Peppers-beütéssel. Az albumon lehet ez jobban elő fog jönni, jómagam még nem tudtam teljesen elmélyülni benne, de a kiadott dalokban inkább a zongora dominált a Venice Bitch kivételével.

Az albumon 14 szerzemény van, amikből hattal találkozhattunk eddig: a Mariners Apartment Complex, a Venice Bitch, a hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it, a Doin’ Time (egy 1996-os Sublime-dal feldolgozása), a Fuck it I love you és a The greatest ugyanis már megjelent korábban.

Az album producere Jack Antonoff volt, aki többek között Taylor Swift legutóbbi albumán is közreműködött – nem mellesleg pedig a Bleachers nevű indie pop banda frontembere.

„Vannak azok a típusú férfiak, akik borzasztóan tehetséges művészek, és már alapból elismerik őket, de mégsem tudnak semmi másról beszélni, csak a saját nagyságukról. Többször jöttem már össze ilyen sráccal, és tényleg mindig ők voltak a téma – de közben el kell ismernem, hogy valóban csodálatos emberek. Amikor megszületett ez a dal, egyből tudtam, hogy az album címe is ez lesz”

– mesélte a többszörös platinalemezes énekesnő a BBC Radio1-nak adott interjújában.

Most azonban jöjjenek a legnagyobb tesztelők, vagyis ti! Ide kattintva tudjátok belevetni magatokat a teljes albumba.

Borítókép: Jesse Grant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP