promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az AZ rendezője készíti el a The Flash-filmet
Borítókép:  Syfy
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén még tényleg lesz valami ebből a projektből.

[[adv]]

Bevallom, amilyen káosz és őrültek háza van manapság a Warner-nél, nem csodálkoztam volna, ha végleg kukázzák az önálló Flash-mozit. Bár a karaktert alakító Ezra Miller többször is hangoztatta, hogy nyugodjunk meg, el fog készülni a film, ezekre mindig csak legyintettem egyet, hiszem ha látom.

2015 óta három rendező is otthagyta már a projektet, mindannyiuk kreatív nézeteltérésre hivatkozva. Most viszont úgy fest, tényleg rendezőre talált a The Flash, méghozzá az AZ 1. és 2. részét jegyző Andy Muschietti személyében.

Még mielőtt kikerekedne a szemünk, biztosíthatok róla mindenkit, hogy a rendező korábbi munkáival ellentétben a Flash nem fog semmilyen horrorisztikus elemet tartalmazni. Hozzá kell tennem, hogy Miller egy sötétebb tónusú filmet képzelne el a szuperhősnek, ezzel szemben a Warner a Shazam-hoz hasonlóan egy lazább, könnyedebb darabot szeretne. Nem tudom, hogy mi lesz a végső döntés, de Muschietti már az AZ-val bebizonyította, hogy remekül tudja vegyíteni a horrort és a humort: ha egy köztes megoldásnál állapodik meg a stúdió, annak csak örülni fogok, hiszen jó kezekben lesz a film.

De az még jóval odébb van, hogy a végeredményt lássuk. Miller-nek először a Legendás állatok 3. részét kell leforgatni, csak aztán foglalkozhat Flash-vel. Tehát 2022-nél hamarabb biztos nem kerül moziba a film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás