Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Tenet rövid kedvcsinálója

Megérkezett a Tenet rövid kedvcsinálója

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Tenet rövid kedvcsinálója

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:31

Nyúlfarknyi előzetest kaptunk Christopher Nolan új filmjéhez. Persze nem hivatalosan, trükközni kellett, hogy láthassátok jó minőségben. 

Nagyon nagy a titkolózás a kultikus rendező friss alkotása körül. Vannak szerencsések, akik láthatták már a kedvcsinálót a Halálos iramban: Hobbs & Shaw film előtt. Miért pont erre esett anno a választás, azt nem tudni. Szóval rossz minőségben még mindig megtalálható YouTube-on, ami meg cseppet is nézhető volt, azt a Warner stúdió azonnal levetette a videómegosztóról.

Most az Index szúrta ki, hogy felkerült a francia feliratos verzió HD változatban a netre. Ezt az „Éteindez la lumière”, szabad fordításban a „Kapcsold le a lámpát” nevezetű oldal ki is tette a Twitterére, de mi csak azt fogjuk látni, ha rákattintunk, hogy ez a videó nem érhető el a tartózkodási helyünkön. Az Index leleményesen lekapta (nem biztos, hogy innen), és feltöltötte az Indavideóra, ahol a Warner aztán nem fogja megtalálni, és végre mi is megnézhetjük jó minőségben.

Ahogy már eddig is tudni lehetett, a főszerepet John David Washington kapta meg, aki Csuklyások: BlacKkKlansman című filmben játszott nagyot. Volt kitől örökölni, mivel Denzel Washington fiáról beszélünk.

A Tenet egy akció-thriller lesz, és a kémek világában fog játszódni. A premiert 2020. július 17-ére tették.

A videó tényleg csak kedvcsináló, de a hangulatától már most kirázott minket a hideg.

Borítókép: Warner Bros.