promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kedvcsinálót kapott a Mr. Robot záróévadja
Borítókép:  USA Network
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen sötét még sosem volt a karácsonyi hangulat: a negyedik évaddal búcsúzik Mr. Robot.

[[adv]]

Talán többen felkapják a fejüket a Mr. Robot című sorozatra, amióta Rami Malek Oscar-díjat kapott Freddie Mercury megformálásáért, de el kell mondanom, hogy a színész sokkal erőteljesebben játszik a szériában, mint a Bohém rapszódiában. Aki arra kíváncsi, hogy mit tud igazából, az vágjon bele a Mr. Robotba. Christian Slater és Malek párosa egyszerűen zseniális, ahogyan Martin Wallström is.

Jómagam is kocka vagyok kicsit, és értek is egy csöppet a hacker világhoz, azonban ezek nélkül is nyugodtan belevághatunk a sorozatba, ami nagyon hiteles, de azért nem viszi túlzásba. Pedig a készítő Sam Esmail egy szűk közönségnek szánta a szinte már pszicho és tech-thriller szériát, azonban annyira jól bontotta ki a szálakat, hogy elszabadult, és elég nagy rajongótábora van.

Azonban nem akarják a végtelenségig húzni, így az október 6-án debütáló negyedik évad lesz az utolsó felvonása a sztorinak. A zárás 13 epizódból fog állni, és pont karácsonykor fognak pontot tenni a végére. Ebben az évben sötét lesz a karácsony, és erről Mr. Robot fog gondoskodni.

Az előzetesben nincs spoiler, csak a hangulatot mutatja be, szóval nyugodtan megnézheti mindenki. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás