promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hallgasd meg az Aladdin kivágott betétdalát! – videó
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kár, hogy ez a vágóasztalon végezte.

[[adv]]

Az Aladdin számomra az év meglepetése volt. Az előzetesek alapján nem vártam tőle semmit, sőt, nagyon sokat dilemmáztam rajta, hogy megnézzem-e egyáltalán. Tudniillik, az Aladdin Az Oroszlánkirály és a Notre Dame-i toronyőr mellett a harmadik kedvenc Disney-rajzfilmem.

Ennek ellenére pozitívan csalódtam Guy Ritchie feldolgozásában. Sikerült egy pörgős, modern stílussal és vérfrissítő elemekkel felturbózott, de mégis a klasszikus mesét nem szétbarmoló remake-t csinálni. Örültem volna az új betétdaloknak is, de Jázmin dala nekem nagyon nem jött át. Szerdán néztem negyedjére a filmet, de a Speechless egy olyan feleslegesen a cselekménybe beleerőszakolt betétdal, ami nemcsak megakasztja a jelenet feszültségét, de mégcsak nem is passzol a többi nóta mellé.

Ennek az az oka, hogy az eredeti dalokkal ellentétben ezt nem Alan Menken, hanem a Kaliforniai álom és A legnagyobb showman dalszerző párosa, Benj Pasek és Justin Paul írták, akiknek szeretem a dalait, de ez nagyon nem illik az Aladdinba. Most hála a Disney-nek, felkerült a YouTube-ra egy másik dal, ami ugyancsak az alkotópároshoz köthető, a Desert Moon. Ezt Aladdin és Jázmin közösen éneklik, miután találkoztak a palotában, és Jafar elraboltatta a fiút.

Komolyan mondom, ez a dal nem csak hogy jobban tetszik, de nem érzem erőltetettnek. De hallgassátok meg, aztán döntsétek el, hogy nektek melyik tetszik jobban!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás