Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Disney streaming csatornáján nem fogsz tudni sorozatokat darálni

A Disney streaming csatornáján nem fogsz tudni sorozatokat darálni

Zene, Film & Kultúra

A Disney streaming csatornáján nem fogsz tudni sorozatokat darálni

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:45

A Disney+ visszatér a régi recepthez: egy hét, egy rész.

A sorozatnézőknek egyértelműen az a legjobb, hogy ha az adott évad kijön egyben. Az HBO-s Trónok harcánál is megvártam, amíg megjelenik az évad, és csak akkor kezdtem el nézni. Azért a készítők is jogosan mondták azt, hogy ez egy nyolc évadnyi hosszú film.

Vannak türelmes nézők, vannak darálók, de én úgy veszem észre, hogy ebben a Netflixes hozzáállás a jobb. Szóval legyen csak fent az a teljes évad, és majd te eldöntöd, hogy milyen tempóban nézed meg.

A Disney+ streaming csatorna novemberben indul, és rengeteg impozáns szériával akarnak minket elcsábítani. Bár ezekbe is kezd elszabadulni a pokol. Tegyük fel kíváncsi vagy egy HBO-s, egy Netflixes, egy Amazon-os, meg egy Disney+-os szériára. Számold csak ki, mennyibe kerül, ha előfizetsz mind a négyre. Elég borsos, ha legálisan szeretnéd nézni őket. Szóval a Disney+-nak nehéz lesz belépni a piacra, ami már tömve van, azonban tenni fognak érte, hogy jól menjen a szekér.

A lépésük, hogy egy héten csak egy részt dobnak ki az adott sorozatból, még nem tudom, hogy jó lesz-e, vagy rossz. A darálók megvárhatják, hogy kijöjjön egy évad, de a sorozatfanok a mai világban már nem igazán szeretnek várni.

Borítókép: Ivan Marc / Shutterstock