promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új plakátot kapott a Star Wars: Skywalker kora
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fénykardpárbaj, és a sötét erő a háttérben.

[[adv]]

A D23-on új előzetest még nem, de egy plakátot azért leleplezett nekünk a Disney. Ettől nem fogtok hátasokat dobni, de a Star Wars fanoknak minden ilyen új infó, vagy kép aranyat ér.

Fotót már sokat kaptunk a Vanity Fair magazin jóvoltából, amin láthattuk Luke Skywalkert és R2D2-t, a tolvaj Zorri Bliss-t, Finn-t és új társát valamiféle különös teremtményeken, de a legfontosabb akkor egy jelenetfotó volt Kylo és Rey fénykardcsatájából.

A készítők azt ígérték, hogy az egyik legnagyobb ilyenféle harc lesz a Star Wars történetében, és ez bizony kell is, hogy méltó legyen a Skywalker Saga lezárásához. Tehát a plakátra is Rey és Kylo összecsapása került fel, miközben stílusosan kék és vörös villámok cikáznak a háttérben. A Vanity Fair fotójából anno már kiderült, hogy szakadó esőben fogják csapkodni egymást a felek.

Na, de valaki nagyon mosolyog. Ez bizony Palpatine, akinek eddig csak a nevetésével találkozhattunk az első kedvcsinálóban.

A hivatalos plakát december 20-at ír, de tudjátok, hogy nálunk már egy nappal korábban be lehet majd ülni a Star Wars: Skywalker korára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás