promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sötét és lenyűgöző a Star Wars 9 új beharangozó videója
Borítókép:  The Verge
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több mint 40 évet, 9 filmet és 3 trilógiát zár le a Skywalker kora.

[[adv]]

1977-ben valami elkezdődött. Egy történet egy messzi-messzi galaxisban. A történet, melyet George Lucas megálmodott, és amin generációk nőttek fel az elmúlt évtizedek alatt. Azonban minden történetben egyszer elérkezünk a végéhez.

A decemberben debütáló Skywalker kora alcímet viselő 9. epizód nemcsak a Star Wars új trilógiáját, de az egész Skywalker-sagat fogja lezárni.

A D23-on várható volt, hogy Kathleen Kennedy meglepi a rajongókat valamivel az új résszel kapcsolatban, és ez be is jött. A két perces videóban végigmasírozunk a klasszikus trilóga és az előzmény trilógia eseményein, majd Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik képsorai után berobban a Skywalker kora sötét, baljós és lenyűgöző kedvcsinálója.

Ebben láthatjuk Rey sötét oldalát is és egy új dizájnú, duplapengés vörös fénykardot. Emellett betekintést nyerünk Kylo Ren és Rey gigászi párbajába. A film december 19-én kerül bemutatásra a hazai mozikban, addig még biztosan kapunk legalább egy hivatalos trailert és sok-sok infómorzsát. Addig is az Erő legyen Veletek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás