Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Breaking Bad film előzetese

Megérkezett a Breaking Bad film előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Breaking Bad film előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 16:10

Hamarabb van a premier, mint gondolnánk.

A Netflix és az AMC közös Breaking Bad filmjéről korábban már kiderült, hogy bármennyire is jól hangzik a nagyvászon, mégis maradnak a kisképernyőnél, hamár a sorozat a televízión keresztül lett sikeres.

A napokban pedig elkezdtek szállingózni az infómorzsák a közelgő filmről, így a Netflix jobbnak látta, ha minél előbb közzé teszi az első teasert, amiben nem csak a film címét, de a premier dátumát is leleplezték.

Az El Camino: A Breaking Bad Movie október 11-én debütál majd a Netflix-en, ami a sorozat utolsó része után fog játszódni. Aki már nem emlékszik rá, mi volt a záró epizódban, annak itt egy kis ismétlés:

A sorozat végén Jesse-t fogva tartották, hogy gyártsa a Heisenberg-féle metamfetamint. Az utolsó részben Walter White utazott a segítségére, hogy bosszút állhasson a másik bandán, és persze ki is szabadítsa egykori társát, akinek jócskán felborította az életét. Ha volt is nézeteltérésük Walterral, itt egy apa-fiú kapocs alakult ki, mindig lojálisak maradtak egymáshoz. Waltert bántotta is a lelkiismeret rendesen, ezért is akart pontot tenni ennek az egésznek a végére.

Vince Gilligan érezhetően nyitva is akarta hagyni a Pinkman szálat, mivel a végén Jesse kisírt szemekkel felszabadulva elautózik a semmibe, miután a maga módján elbúcsúzik Waltertől.

Mivel a filmet is Gilligan írta és rendezte, biztos, hogy nem fogunk csalódni benne. És most jöjjön az előzetes:

Borítókép: Screenrant