promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Senki sem bánt méltatlanabbul apámmal, mint a Disney és a Marvel”
Borítókép:  NME
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez igaz, akkor az elég durva.

[[adv]]

Mindenkit megdöbbentett az a szomorú hír, hogy a Marvel és a Sony útjai elválnak, és így Pókember is távozik a Marvel Moziverzumból. A finanszírozási problémákból fakadó viták odáig fajultak, hogy a Sony kihátrált a Marvel Studios-val való közös munkából, és vitték magukkal a hálószövőt is.

De úgy tűnik, nem kell búcsút intenünk Tom Holland-nak, a színész állítólag további két Pókember-filmre is aláírt a Sony-hoz. Hogy ez mennyiben igaz, azt nem tudni, annyi bizonyos, hogy ha lesz a karakternek új filmje, azok semmilyen formában nem fogják az MCU részét képezni, sőt, semmilyen Marvel-es utalás nem lesz benne. És valószínűleg a Marvel nélkül olyan sikeres sem lesz, mint mondjuk a Pókember: Idegenben, ami a maga 1,110 millió dollárjával a legtöbb bevételt produkáló Pókember-filmmé vált. Egyébként is, ha a rajongókon múlik, biztos, hogy nem lesz sikere.

Ők ugyanis jelenleg a Sony Pictures és a PS4 bojkottálására, továbbá a Sony megrohamozására készülnek. Emellett petíciók is indultak azért, hogy Pókember térjen haza a Marvelhez.

Az üggyel kapcsolatban felszólalt maga Stan Lee lánya, Joan Celia is, aki meglepő módon nem a Disney és a Marvel mellé állt.

„Miután édesapám meghalt, senki sem keresett meg sem a Marveltől, sem a Disney-től. Egyik napról a másikra gyakorlatilag árucikké tették apám munkáját, és igazából sosem tanúsítottak tiszteletet iránta. Úgy gondolom, senki sem bánt méltatlanabbul apámmal, mint a Disney és a Marvel vezetősége.”

Ez azért elég meredek, nem? Bár a Marvel-filmekben eddig nem úgy tűnt, mintha Feige és csapata nem tisztelné Stan Lee munkáját. Feltevődik a kérdés, hogy hol az igazság? És az ügy csak tovább bonyolódik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás