promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Odavannak a magyarok Brad Pittért és Leonardo DiCaprióért
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett hozzánk a Volt egyszer egy... Hollywood, és a Quentin Tarantino-rajongók be is támadták a mozit.

[[adv]]

Július végétől kezdve a tengerentúli közönség már beülhetett Tarantino kilencedik filmjére, mi viszont csak augusztus 15-étől kezdhettük el élvezni nagyvásznon. Pont ezért főleg az amerikai bevételeiről szólt minden, ahol eddig 114 millió dollárt tudott összekaparni, világszinten pedig 122 millión áll.

A film itthon is elég szép számmal kezdett, 100 ezer 897 néző volt rá kíváncsi, ezzel pedig 153 millió forintot termelt neki a hazai piac.

A Jó srácok Amerikában első volt, de mint tudjuk, a trágár tini filmnek már nem volt olyan premieres kihívója, mint a Volt egyszer egy... Hollywood. Ott a hétvégén 21 millió dollárt termelt, nálunk pedig 46 ezer 296 ember ült be rá. Ez is amúgy teljesen jónak mondható, de persze a hosszú hétvége is jót tett a moziknak.

A Halálos iramban: Hobbs & Shaw múlt héten első volt, de a két premier letaszította bronzérmes helyre, de 25 ezren azért beültek rá. Dwayne Johnson és Jason Statham akciójára így már 224 ezren voltak kíváncsiak itthon.

Az Angry Birds: A film 2-őt nálunk már múlt héten bemutatták, és második volt, most már csak negyedik 17 ezer 940 nézővel. Eddig 63 ezer magyart tudott becsábítani a mozikba a madarak újabb kalandja. Amerikában premieres volt, és botrányosan a negyedik helyen kezdett egy szerény 10,5 millió dolláros bevétellel. Szegény Angry Birds-szel már nem játszik annyi ember, mint régen, így az alkotás sem olyan népszerű.

A top 10 további tagjai így követik egymást: Az oroszlánkirály, A kis kedvencek titkos élete 2, Pókember: Idegenben, Pompon klub, Übergáz, Aladdin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás