promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkeztek az élő Foo Fighters videók a Szigetről
Borítókép:  Sziget offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elteheted a kamerás felvételeket, a Sziget operatőrei egy fokkal jobban rögzítették a dalokat.

[[adv]]

Régi szép idők, amikor még teljes koncerteket pakolt fel a Sziget Fesztivál. Amióta amúgy a LiveXLive felel a közvetítésekért, nem igazán lehet követni, hogy mit fognak streamelni, mit nem, hogy melyik előadó vagy zenekar mit engedélyez – teljes a káosz.

A kavarodás többsége persze abból adódik az itthon ülő ismerőseim szerint, hogy hiába ígérnek be egy streamet, az a koncert nem lesz közvetítve. Sokkal jobban örülnék – köztük én is – a régi rendszernek. Valószínűsítem, akkor még a Sziget is jobban tudta mivan, de hát jelenleg így állunk, ezt kell szeretni.

A lényeg, hogy a Foo Fighters engedélyezte a Szigetnek, hogy három koncertes dalukat feldobhassák live-ban a YouTube csatornájukra. Mi ugyebár ott voltunk, a Twenty One Pilotson, valamint a Foo Fightersön is tomboltunk, és az eső is csak a végére kapott el minket.

Nem is csoda, hogy két és fél órás volt ez a koncert, amikor a srácok a The Pretenderből is egy tíz perces performanszot dobtak össze, amit amúgy már harmadikként lenyomtak. A zárást, vagyis az Everlongot is megnézhetjük, hogy a kerekesszékes barátunk miképp csapja oda Dave Grohl gitárját.

Hogy a This Is A Callt is feltették, az csak hab a tortán. Jó lenne a teljes konci persze, de a többi marad emlékezetből.

The Pretender

This Is A Call

Everlong

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás