Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Begördült Martin Garrix legújabb dala: Home

Begördült Martin Garrix legújabb dala: Home

Zene, Film & Kultúra

Begördült Martin Garrix legújabb dala: Home

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:32

Nem csak EDM csapatást tud ő kreálni.

Garrix nem rég DJ-zett a Szigeten, és hozta is a sajátos látványelemeit, amitől kimagasló lehetett ez a fellépés, mert a szettje nem volt más, csak egy EDM hullámvasút, ami már kicsit unalmas.

Azonban a holland producer zeneileg már korántsem unalmas, mert elkezdett különféle műfajokat belecsempészni a trackjeibe, ami egyre érdekesebbé teszi őt. Garrix a szememben még mindig nem világelső zeneszerző, de azt tök jó látni, hogy akar, valamint tud is fejlődni.

A Garrix fanok tudják, hogy Bonn visszatérő énekhang, együtt dolgoztak például a „High On Life-on” vagy az év elején megjelent „No Sleep-en” is. Amelyik dalokban Bonn vendégeskedik, azokat kifejezetten kellemesnek tartom amúgy, bár tény, hogy ezek vérbeli popdalok.

Ezekből a frissen megjelent Home-ot tartom a legjobbnak. Remek benne a gitár, ami már szinte Nirvanás, tetszik a hangzás, amin Garrix piszkált egy kicsit, és a drop rész is el van találva. A másik amit jó volt látni, hogy egy zseniális videót raktak össze a zenéhez. A klipről persze meg azonnal a Prodigy – Smack My Bitch Up-ja ugrott be, nem véletlenül.

Borítókép: Martin Garrix offical