promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült Martin Garrix legújabb dala: Home
Borítókép:  Martin Garrix offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak EDM csapatást tud ő kreálni.

Garrix nem rég DJ-zett a Szigeten, és hozta is a sajátos látványelemeit, amitől kimagasló lehetett ez a fellépés, mert a szettje nem volt más, csak egy EDM hullámvasút, ami már kicsit unalmas.

Azonban a holland producer zeneileg már korántsem unalmas, mert elkezdett különféle műfajokat belecsempészni a trackjeibe, ami egyre érdekesebbé teszi őt. Garrix a szememben még mindig nem világelső zeneszerző, de azt tök jó látni, hogy akar, valamint tud is fejlődni.

A Garrix fanok tudják, hogy Bonn visszatérő énekhang, együtt dolgoztak például a „High On Life-on” vagy az év elején megjelent „No Sleep-en” is. Amelyik dalokban Bonn vendégeskedik, azokat kifejezetten kellemesnek tartom amúgy, bár tény, hogy ezek vérbeli popdalok.

Ezekből a frissen megjelent Home-ot tartom a legjobbnak. Remek benne a gitár, ami már szinte Nirvanás, tetszik a hangzás, amin Garrix piszkált egy kicsit, és a drop rész is el van találva. A másik amit jó volt látni, hogy egy zseniális videót raktak össze a zenéhez. A klipről persze meg azonnal a Prodigy – Smack My Bitch Up-ja ugrott be, nem véletlenül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás