promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már a nyakunkon van a Vidor Fesztivál
Borítókép:  Vidor offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét rengeteg ingyenes koncert vár ránk Nyíregyháza szívében, na meg az ország legjobb színházi programjai.

A Vidor tartja magát az előző évek szisztémájához, és csak a színházi, a kamara színpadi, valamint a dumaszínház előadásai kerülnek majd pénzbe a fesztivál ideje alatt, a koncertek mind ingyenesek lesznek.

Az idei színházi versenyprogram kiemelkedően színvonalas, és nagy neveket felvonultató produkcióinak köszönhetően már csak nagyon korlátozott számban vannak jegyek ezekre a produkciókra. Persze próbálkozni mindig érdemes.

Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpad

Krúdy Kamara

A Kossuth tér Nagyszínpadára ismét olyan neveket gyűjtöttek össze, akiket általános esetben csak is fizető közönség tudna megnézni. Érkezik a Lóci játszik, a Parno Graszt & Bohemian Betyars, a Halott pénz, a Magashegyi Underground, a Bagossy Brothers Company, a The Biebers, és végül, de nem utolsó sorban Geszti Péter is, a Best of Geszti koncertjével.

Kossuth Tér Nagyszínpadi programok

Olyan, a hazai könnyűzenéből jól ismert előadókat is láthat és hallhat itt a közönség, mint a Kelemen kabátban, Dánielfy Gergő és az utazók, Hangácsi Márton, a Mystery Gang. A világzene sem szorul természetesen háttérbe, a nagyszínpadon a Benin International Musical (B.I.M), a franciaországi La Cumbia Chicharra, a Haitiből érkező Wesli.

Kossuth Tér kisszínpadi programok

A rendezvény igazi örömünnep, 60 helyszínen több mint 200 izgalmas programot kínálnak az ide látogatóknak. A Vidor augusztus 23-án indul, és 31-én van a zárónapja. A teljes programot ide kattintva tudjátok átböngészni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás