promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krúbi ikertestvére popsztár szeretne lenni
Borítókép:  Krúbi offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új széria tűnt fel Krúbi háza táján, amiben az ikertestvére szeretne befutni a popszakmába.

[[adv]]

Sokáig gondolkodtam ezen, hogy Krúbi tényleg csak kitalált magának egy alteregót, ennyire unatkozik? De hát tuti a második albumának a munkálataival van elfoglalva, így ezt eleve ki kell zárjuk.

Szóval igen, szintérre lépett Krúbi ikertestvére, Grúbi, aki irigy lett a popsztár tesókájára, és eldöntötte, hogy ő is az akar lenni. Olyan ez, mint valami dél-amerikai szappanopera, amiben a gonosz ikertesót le akarja nyomni a jóravaló.

Valljuk be őszintén, Krúbi nem valami nagy szám, csak hirtelen az ölébe pottyant minden, mert megruházott pár banánt. Ellenben Grúbi rögtön a szívembe lopta magát. Egy teljesen szerethető figura, aki sokkal jobban megérdemli a sztárságot, mint a tehetségtelen ikertestvére. Így meg is volt kinek fogok szurkolni ebben a végletekig izgalmas szériában, amiben olyan vendégszereplők tűnnek fel, mint mondjuk Marsalkó Dávid, vagy a Bëlga.

Persze valamennyire tekinthetjük ezt egy reality-sorozatnak is, de olyan feszültség van benne, mint egy ütős, előre megkomponált anyagban. Csak hát ezt az élet írja srácok.  

Sajnos csak 3 részes a sori, és hát nem is akarom lelőni a poént, de jobban felforrt az agyvizem, mint a Trónok harca végétől. Pedig Grúbi Mr. Robotosan meghackelte Krúbi YouTube csatornáját, és oda töltögette fel a részeket. Zseni az ember! De hát jött a valóság… Ettől függetlenül a széria csillagos ötös. Remélem lesz egy második évad, ami ennek az utóhatásával foglalkozik majd.

1. rész

2. rész

3. rész

Ha magunkhoz tértünk a sokkból, akkor itt van Grúbi egyetlen megjelent dala…

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás