promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daenerys Targaryen karácsonyozik egyet
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegény Sárkányok anyját még egy madár is lebombázza. Íme a Last Christmas előzetese!

[[adv]]

Tudni kell rólam, hogy karácsony mániás vagyok. December környékén minden ilyenfajta filmet képes vagyok megnézni, legyen az a legpocsékabb is, de a Múlt karácsony egyáltalán nem néz ki annak. Persze nem is az én stílusom, azonban mondom, olyankor én abszolút elgyengülök, meg fogom nézni ezt is.

A filmet George Michael, vagyis pontosabban a Wham! kultikus dala, a Last Christmas ihlette. Így talán meg se kell magyaráznom miért ez az alkotás címe. Az alkotásba ráadásul még bekerülnek majd kiadatlan dalok is.

Az is kecsegtető pluszban, hogy a forgatókönyvet Emma Thompson írta, aki amúgy az Emilia Clarke által alakított karakter édesanyja lesz.

A reflektorfényben levő Katenek komikus az élete, nem akar összejönni semmi, beüt egy betegség, amibe majdnem belehal, ráadásul a munkája sem tart túl sok előrelépési lehetőséget, mivel manó egy karácsonyi boltban, ami egész évbe nyitva tart. Na de romantikus komédia ez, tehát jön a Henry Golding által eljátszott Tom, aki megpróbálja rendbe tenni Kate zűrös életét.

Szokatlan-e Emilia Clarke-ot ilyen szerepben látni? Abszolút, de teljesen cuki. A Múlt karácsony november 7-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás