Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Daenerys Targaryen karácsonyozik egyet

Daenerys Targaryen karácsonyozik egyet

Zene, Film & Kultúra

Daenerys Targaryen karácsonyozik egyet

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:14

Szegény Sárkányok anyját még egy madár is lebombázza. Íme a Last Christmas előzetese!

Tudni kell rólam, hogy karácsony mániás vagyok. December környékén minden ilyenfajta filmet képes vagyok megnézni, legyen az a legpocsékabb is, de a Múlt karácsony egyáltalán nem néz ki annak. Persze nem is az én stílusom, azonban mondom, olyankor én abszolút elgyengülök, meg fogom nézni ezt is.

A filmet George Michael, vagyis pontosabban a Wham! kultikus dala, a Last Christmas ihlette. Így talán meg se kell magyaráznom miért ez az alkotás címe. Az alkotásba ráadásul még bekerülnek majd kiadatlan dalok is.

Az is kecsegtető pluszban, hogy a forgatókönyvet Emma Thompson írta, aki amúgy az Emilia Clarke által alakított karakter édesanyja lesz.

A reflektorfényben levő Katenek komikus az élete, nem akar összejönni semmi, beüt egy betegség, amibe majdnem belehal, ráadásul a munkája sem tart túl sok előrelépési lehetőséget, mivel manó egy karácsonyi boltban, ami egész évbe nyitva tart. Na de romantikus komédia ez, tehát jön a Henry Golding által eljátszott Tom, aki megpróbálja rendbe tenni Kate zűrös életét.

Szokatlan-e Emilia Clarke-ot ilyen szerepben látni? Abszolút, de teljesen cuki. A Múlt karácsony november 7-én debütál nálunk.

Borítókép: IMDb