Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon bejött az Amazonnak a The Boys

Nagyon bejött az Amazonnak a The Boys

Zene, Film & Kultúra

Nagyon bejött az Amazonnak a The Boys

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 08:32

Megérte úgy tervezni, hogy lesz második évad.

Minden kritikus, köztük a mi kollégánk is rajongott az Amazon szériájáért, ami teljesen más világba helyezi a szuperhős kavalkádot. A Darick Robertson és Garth Ennis által készített képregény egy igazán érdekes világba kalauzol el minket, és azt a kérdést teszi fel, hogy ki felügyeli a szuperhősöket? Valamilyen szinten ők is emberből vannak, követhetnek el hibákat, de lehetnek korruptak is. A harcot végül Billy Butcher csapata veszi fel a metahumánok ellen.

A sorozat július 16-án debütált. Az Amazon olyan, mint a Netflix, szóval azonnal megtekinthető az összes rész. Az első évad nyolc részes, szóval elég hamar be lehet darálni. A szériában annyira bíztak, hogy már a debütálás előtt megrendelték a második évadot is. Hát, ha akkor nem, most biztos megtörtént volna ez a dolog, mert őrületes nézettséget hozott.

„Tudtuk mit várunk a The Boystól, de az első két hetes nézettség még ezt is túlszárnyalta. A Prime Video előfizetők között ez lett a legnézettebb sorozat, ami az Amazon felügyelete alatt készült.”

- mesélte örömmel Jennifer Salke vezérigazgató a Forbesnak.

Cseles, mert számokat nem akart közölni. Sejthető, hogy az még gyerekcipőben jár, de jó úton halad a streamingszolgáltató a siker felé.

Jöhetnek itt számok, meg kritikák, de még is az a legfontosabb, hogy a közönség is imádja. Cikkünk írásakor 9 ponton díszeleg az IMDb-n, így a legpozitívabban értékelt szuperhős széria jelenleg a nézők részéről.

Borítókép: Jan Thijs