promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarantino utolsó filmje egy horror lehet
Borítókép:  Billboard
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazán eldönthetné végre, mivel akar pontot tenni rendezői pályájának végére.

[[adv]]

A héten kerül bemutatásra Quentin Tarantino 9. filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. A mester már évek óta mondogatja, hogy a 10. filmje után visszavonul, most viszont elérkezett ahhoz a ponthoz, mikor el kell döntenie, hogy mivel is fejezi be rendezői pályafutását.

Ez azonban nem könnyű! Csak az elmúlt hetekben Tarantino több lehetséges "utolsó filmről" beszélt. Szóba került többek között egy Django/Zorro crossover és a Kill Bill 3. része is - mondván ha egyszer folytatást csinálna bármelyik filmjének, akkor az a Kill Bill lenne. A legvalószínűbbnek mégis a sokat emlegetett R-es besorolású Star Trek mozi tűnik, amihez elvileg már elkészült a forgatókönyv, Tarantino csak arra vár, hogy felnőtteknek szóló verziót kreálhasson belőle.

A rendező azonban most bedobott egy új ötletet az utolsó filmjére, amivel egy eddig számára ismeretlen vizekre evezne, mégpedig a horrorfilmek világába.

"Ha eszembe jutna egy remek horrortörténet, biztos, hogy azt csinálnám meg tizediknek. Nagyon szeretem a horrorfilmeket, szívesen csinálnék egyet."

- fogalmazott Tarantino.

De hogy honnan jött neki ilyen hirtelen a horrorfilmes ötlet? Valószínűleg a Volt egyszer egy Hollywood miatt. Ugyanis a film vágója hívta fel Tarantino figyelmét arra, hogy az egyik jelenet elég horrorfilmesre sikeredett:

"Mintha csak A texasi láncfűrészes mészárlás nagyköltségvetésű változatát látnám."

Előbb-utóbb csak kiderül, hogy a mester mivel akar pontot tenni filmes pályafutásának végére. A magam részéről abszolt vevő lennék egy Tarantino-féle horrorra, mi több, már most rohannék rá jegyet venni, bármi is legyen az.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás