Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Coming out: Aquaman meleg

Coming out: Aquaman meleg

Zene, Film & Kultúra

Coming out: Aquaman meleg

Zene, Film & Kultúra

TK 10:45

Vajon hogyan fog ezáltal átalakulni Jason Momoa szerepe a filmben?

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Marvel univerzumban megjelenik az első biszexuális karakter, mégpedig Tessa Thompson személyében a Thor 4-ben. Egyértelmű volt, hogy a ezek után a DC is meg fogja hozni ezt a döntést. Csak azt nem lehetett tudni, hogy melyik karakter lesz az!

Most már ezt is tudjuk: Aquaman lesz a DC első LMBTQ karaktere. A stúdiónak van egy animációs sorozata, mégpedig Az igazság ifjú ligája. Ebben a szuperhősök fiatalabb kiadásai küzdenek a gonoszok ellen a világ megmentéséért. Az egyik legutóbbi részben Kaldur'ahm coming outolt egyet. Kaldur'ahm-ról tudni kell, hogy korábban Aquasrác volt a neve, ő volt Aquaman pártfogoltja, majd végül Aquaman nevét vette fel.

A sorozatban Kaldur'ahm megcsókolta Wynndet, aki szintén egy atlantiszi srác. Ez a jelenet annyira bejött a sorozat rajongóinak, hogy konkrétan kampányt indítottak azért, hogy az Aquaman 2-ben Jason Momoa is folytassa ezt a szerepet. Egy kis csavar azért van a történetben, ugyanis Momoa az eredeti Aquamant, azaz Arthur Curryt alakítja.

Nem tudhatjuk, hogy mi a DC elképzelése a szerep további sorsát illetően, ám amekkora a felhajtás Az igazság ifjú ligája körül, annyira elképzelhető, hogy Momoának nem fog bejönni Amber Heard, azaz Mera karaktere, és teljesen más irányt fog venni szerelmi élete.

Azt már lehet tudni, hogy a DC első élőszereplős karaktere a Birds of Preyben fog megjelenni, mégpedig a főgonosz, Fekete Maszk lesz az, aki a férfiakhoz fog vonzódni. Fekete Maszkot pedig Ewan McGregor fogja megjeleníteni a mozivásznon.

Borítókép: Aquaman és Mera, azaz Jason Momoa és Amber Heard. Forrás: AFP