promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Most nevess!  második évadának előzetese
Borítókép:  Showtime
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Carrey ismét Mr. Pickles bőrébe bújik.

[[adv]]

A jelenleg futó Showtime szériák közül talán a Most nevess! az egyik legeredetibb. Nem is csoda, hogy egy olyan óriási nevet tudtak behúzni a főszerepre, mint Jim Carrey, akihez nagyon illik ez az egész.

A színész Amerika leghíresebb gyerekműsorának a sztárját alakítja, de hát amit a képernyőn látunk, az egy más világ, mert közben Jeffnek (Carrey) igen csak kezd széthullni az élete. A Most nevess! valójában egy kőmenyén dráma, ami komikus elemekkel próbál minket feloldani. Az egész középpontjában a főhős hullámvölgye áll, aki gyermeke halála után nagyon nehezen tudja megtalálni a boldogságot, meg úgy eleve az élet értelmét.

Aki nem látta még az első évadot, annak erősen ajánlom, mert tényleg egy iszonyat jó sorozatról beszélünk, ami nekem a tavalyi év kiemelt meglepetése volt. Idehaza az HBO GO-n érhető el, ráadásul le is szinkronizálták.

A második évad hozza majd ugyanezt a különleges világot, mély gondolatokat, játékosságot és humort, amiért megszerettük az egész szériát. A premier november 3-án lesz a Showtime csatornán a tengerentúlon, itthon meg majd az HBO még eldönti, hogy mikor kezdi el vetíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás