promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így még biztos nem láttad a visszahívott Pókember előzetest
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az eredeti 2002-es Pókemberhez készült egy remek trailer, de törölték kegyeleti okokból.

[[adv]]

A World Trade Center New York egyik kiemelkedő látványossága volt. A terroristák persze a kapitalizmus bástyájának tartották, amit le kell dönteni, ami sajnos 2001. szeptember 11-én meg is történt.

A 2002-es Pókember készítőinek már előre megvolt a tervük, hogy a World Trade Centert a középpontba helyezzék az egyik előzetesnél, de hát akkor még nem tudták, milyen tragédia is vár a városra. A jelenet amúgy nem lett volna látható a filmben, speciális kisfilmről volt szó, ami reklámozta projektet.

A hálószövő itt egy csapatnyi bankrablót fog el úgy, hogy a hálóját a World Trade Center két tornya közé feszíti ki. Igen, belerepült a légy hatás. Az előzetest már 2001 májusától elkezdték vetíteni a mozikban, de szeptember 11-ei sokk után azonnal törölték.

Ez fent volt az interneten nagyon rossz minőségben, de most egy rajongó felújította, hogy valamennyire HD érzést tudjon adni. Az eredeti plakáton is szerepelt visszatükröződve a Világkereskedelmi Központ, de ugyebár azt is vissza kellett hívni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás