Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon ki tudná legyőzni Thanost?

Vajon ki tudná legyőzni Thanost?

Zene, Film & Kultúra

Vajon ki tudná legyőzni Thanost?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:30

A klasszikus egy az egy elleni felállásról beszélünk.

Ha a Marvel-univerzum szóba került, akkor lehet filozofálgatni a végtelenségig, annyi téma ölelheti körül. Persze most még mindig az év egyik legnagyobb blockbustere, vagyis a Bosszúállók: Végjáték van a középpontban, ami innentől már a világ legtöbb bevételét hozó filmje is, mivel lenyomta az Avatart.

A Bosszúállóknak igen csak meggyűlik a baja Thanos-szal, ami nem is csoda, mivel a legerősebb szupergonosz az egész Marvel-univerzumnak. Persze, ha nincs mögötte egy teljes hadsereg, akkor más tészta lett volna az egész, sőt Kevin Feige, a Marvel elnöke szerint valaki egyes egyedül is le tudta volna győzni az őrült titánt. Persze itt szabályos, egy-egy elleni küzdelemről beszélnénk.

Most lehet gondolkodni, ki lehetne az? Vajon kinek van akkora ereje, hogy legyen esélye Thanos ellen egyedül is?

„Wanda Maximoff biztosan legyűrte volna Thanost, ő az egyik legerősebb Marvel-hős. Ha a Titán mellett nincs ott a sereg, akkor le is zárul a dolog”

– mesélte teljes meggyőződéssel Feige a ComicBooknak.

Tehát a Marvel fejese szerint a Skarlát Boszorkány legyűrte volna Thanost, még úgy is, ha kellett volna neki egy kis idő. Hát igen, mégis csak Magneto lányáról beszélünk.

A karakter most még több figyelmet fog kapni, mivel szerepelni fog Doctor Strange and the Multiverse of Madness című filmben, valamint érkezik a WandaVison sorozata a Disney+-ra.

Borítókép: Marvel Studios