Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy rajongó elkészítette a Tarantino-filmek fuck-számlálóját

Egy rajongó elkészítette a Tarantino-filmek fuck-számlálóját

Zene, Film & Kultúra

Egy rajongó elkészítette a Tarantino-filmek fuck-számlálóját

Zene, Film & Kultúra

Gaba 10:01

Egy Tarantino-rajongó újságíró megnézte Tarantino összes eddigi filmjét, és megszámolta, hányszor hangzik el bennük a két leggyakrabban hallott káromkodás és szitokszó, a fuck és a nigger. Eláruljuk, majdnem ezerig pörög a számláló.

A fuck, a nigger szócska és Tarantino kéz a kézben járnak, filmjei a b.zd meg és a rasszista szitokszavak nélkül olyanok lennének, mint a húsleves só nélkül. Legújabb alkotása, a Volt egyszer egy Hollywood ebből a szempontból egészen visszafogottra sikeredett. Valamivel több mint 100 fuck és nigger hangzi el benne, ami a rendező átlagát tekintve meglepően kevés – írja az Independent.

Egy Tarantino-rajongó újságíró, Garrett Gravley ezen felbuzdulva nekilátott, és megnézte az őrült rendező kilenc eddigi filmjét, s vad számolásba kezdett. A fenti két káromkodást gyűjtötte csokorba. Összesen jóval több mint 900 szitokszónál állt meg a számláló.

A Django elszabadul és az Aljas nyolcas a niggerezésben jeleskedik, több mint kétszázszor hangzik el bennük az „n” betűs káromkodás. A Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény vagy épp a Jackie Brown színészei inkább az „f” betűs szavakat halmozták.

Obszcén videó következik, melyet kiskorú olvasóinknak nem ajánlunk: 

A legkevesebb káromkodást a 2009-es Becstelen Brigantykban hallhattuk, mely a második világháború idején nácikat gyilkoló zsidó halálosztag történetéről libbenti fel a fátylat.

Taratino sokáig azt híresztelte, hogy megáll kilenc filmnél, vagyis a Volt egyszer egy Hollywood lesz az utolsó alkotása. Ám utóbb már arról beszélt, hogy le akar még forgatni egy Star Trek filmet. De még ebben sem biztos...

A fuck-számláló tehát akár pöröghet is tovább.

Borítókép: Youtube