Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itthon streamen debütál a Tini Titánok: A film

Itthon streamen debütál a Tini Titánok: A film

Zene, Film & Kultúra

Itthon streamen debütál a Tini Titánok: A film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:30

Az HBO GO-n lesz majd elérhető kedvenc mini szuperhőseink kalandja.

A csatorna rájött, hogy a Tini Titánok nálunk is elég népszerű, és igazából én is imádom. Szerintem a Cartoon Network egyik legzseniálisabb újkori rajzfilmje, ami a felnőtteknek is tud szórakozást okozni a poénjaival. Lehet, hogy olykor fárasztó, de pont ettől vicces az egész.

Szóval maga az alkotás már tavaly debütált Amerikában, hozzánk azonban még csak most fog elérni. Az HBO úgy döntött, hogy le is fogja szinkronizálni, remélhetőleg az eredeti hangokkal, amik a rajzfilmsorozatban is szerepelnek.

Tehát a humor a felnőttebb nézőknek is át fog jönni. Az előzetes már rögtön azzal kezdett anno, hogy a Titánok a moziban ültek, és Batman hű társa, Robin azt hitte, végre forgatnak róla egy filmet, de hát az pont Alfredról fog szólni. A poén most szólhat a Pennyworth című sorozatnak is, aminek tényleg Alfred a főszereplője, és R-besorolást kapott. A trailerből amúgy majd kiderül, miért is van annyira előtérben az az „R” betű.

A csapat főellensége Slade lesz, akit az elején összekevernek Deadpoollal, de aztán rájönnek, hogy bárcsak ellene kellene küzdeniük, mivel így nem lesz egy könnyű menet legyőzni őt. A filmben amúgy tiszteletét teszi majd rengeteg DC-karakter is.

Még lógok egy dátummal – a Tini Titánok: A film augusztus 31-étől lesz elérhető az HBO GO-n.

Borítókép: Warner Bros.