promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan, hogy mikor debütál a The Irishman
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Martin Scorsese új alkotása az 57. New York-i filmfesztiválon mutatkozik majd be.

[[adv]]

A rendező visszatér ahhoz a műfajhoz, ami igazán naggyá tette, vagyis a gengszterfilmhez. Nem is tudom, hogy mióta könyörögtem már az égieknek, hogy a mester csináljon még egy ilyen alkotást. Ráadásul összeszedte a nagy csapatot, mivel szerepelni fog benne a gigapáros, vagyis Robert De Niro és Joe Pesci, és olyan nevek csatlakoznak még hozzájuk, mint Al Pacino vagy Harvey Keitel. Pesci ráadásul már visszavonult, csakis Scorsese felkérésére játszik újra a vásznon.

A The Irishman felében a veterán színészek megfiatalítva lesznek láthatóak, a George Lucas által kitalált Industrial Light and Magic technikával.

A Netflix már bedobott a közönségnek egy teaser videót, de ebben csak a színészek hangjai hallhatóak, konkrét jelenetet nem látunk. Remélhetőleg lassan érkezik a rendes előzetes, mivel a készítők bejelentették, hogy az alkotás a New York-i Filmfesztivál nyitóestéjén debütál majd szeptember 27-én.

Pár moziban még le fogják vetíteni, de ugyebár a rendes film a streamingszolgáltatónál lesz elérhető. Pontos dátum persze erről még nincs, de valamikor őszre ígérik majd a premier után.

A lényeg, hogy túl sokat nem kell várnunk, és remélhetőleg hamarosan jön a teljes trailer is. Na meg hát a film!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás