promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez most tényleg egy igazi Skillet album lesz
Borítókép:  Skillet offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Victorious című korong már a nyakunkon van, augusztus 2-ától mehet a zúzás, de csak úgy keresztény módra.

[[adv]]

A Skillet szerintem a legjobb dolog, amit a kereszténység adhatott, mert hát kár tagadni, ez egy keresztény hard rock banda. Persze nem úgy megy náluk, mint a South Parkban, amikor Cartman alapít egy ilyen típusú zenekart, aztán kihúzza mindegyik dalszövegből a „baby-t” és átírja Jézusra. Nagyon odafigyelnek a dalszövegeikre, mélységet, mondanivalót, gyakorlatilag egy kis rejtett tanítást visznek bele, azzal meg nincsen semmi baj, ha az igényes zene jó dolgokra akar sarkallni minket.

A csapatot itthon is szeretik, például visszatérő vendégek a VOLT Fesztiválon is, de idén is jönnek hozzánk bemutatni a lemezt. Most augusztus 2-án pénteken debütál a tizenegyedik stúdióalbumuk, amit már őrülten várnak a fanok.

Az anyag különlegessége, hogy a banda ezúttal önállóan, külső producer segítsége nélkül valósította meg a korong dalait. A zenekar saját elmondása szerint az új album inkább egy introvertált, ugyanakkor harcos világot vázol fel.

A korongról elsőként a „Legendary” című számot mutatták be, ezt követte egy dupla dalpremier, melynek során az „Anchor” és a „Save Me” című szerzeményük is napvilágot látott.

A magyar rajongókat különösen elkényezteti a Skillet, hiszen novemberben egy dupla lemezbemutató koncertet tartanak az Akváriumban, addig meg simán meg lehet tanulni az összes dalt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás