promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már aranylemezes a Follow The Flow
Borítókép:  FTF offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai stream világban nagy szó, ha valaki aranylemezt tud produkálni.

[[adv]]

Valóban a semmiből tört be a Follow The Flow, és azt is hozzá kell tennünk, hogy a nagyon fiatalok imádják őket a legjobban, akik már inkább Spotifyon hallgatják a zenét. Ott már több mint 100 ezer hallgatójuk van havonta átlagban, a YouTube-os számaik meg az egekben vannak.

A csapat májusban jelentette meg első nagylemezét, a „Nem tudja senkit”, ami máris aranylemez lett.

„Nagyon örülünk és megtisztelve érezzük magunkat, hogy a lemezünk ilyen sikeres lett. Sok munkánk van benne, a szívünket-lelkünket beletettük az albumba, így igazán jól esik, hogy a közönség ilyen jól fogadta. Bár a formáció meglehetősen friss, mindannyian jó ideje dolgozunk a zeneiparban, így nem annyira ért váratlanul a siker. Próbálunk nem elszállni és azt hiszem, ez eddig sikerült is”

– mondta Szakács Geri, a zenekar frontembere.

Eddig a srácokkal a fesztiválokon találkozhatott a közönség leginkább, önálló koncertbe még sosem vágtak bele, pedig ott tudja a leginkább megmutatni egy zenekar az igazi arcát. Azonban most augusztus 3-án a Plázs-on megtörik a jég, és csak a Follow The Flow fogja uralni a Nagyszínpadot.

„Idén először lépünk fel a Plázson, és headliner-ként a Balaton-parton, úgyhogy ez egy újabb lépcsőfok a karrierünkben. Esélyes, hogy már pár nappal a koncert előtt lemegyünk egy mini vakációra.”

Mindig van kedvenc dala a közönségnek koncerteken, és a srácok úgy látják, hogy a Porszem című dalukra mindenki nagyot szokott bulizni.

„Talán ez a dalunk ért be a leggyorsabban a műsorba, érezni lehet, hogy egyre jobban ismeri és szereti a közönség. Ezen kívül folyamatos siker a Nem tudja senki, a Maradok távol, az Anyám mondta, ezek mindig a legsarkalatosabb pontjai a műsornak. Kíváncsian várjuk, hogy a Plázs közönsége mire fog a leginkább tombolni. Hamarosan kiderül.”

Aki szombaton Siófok közelében nyaral, az írja be a naptárába a Follow The Flow fellépését is, amire a csapat tényleg egy igazán impozáns koncerttel készül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás