promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az oroszlánkirály erősebb volt Tarantinónál
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze egyértelmű, hogy melyik a jobb film, de a mozikasszák ezt sosem nézik.

[[adv]]

Egyetlen egy premier volt Amerikában, de az az egy pont Quentin Tarantino legújabb alkotása, a Volt egyszer egy… Hollywood, amit már nagyon vártak a nézők. Nekünk sajnos még ennél is nehezebb a dolgunk, mivel a hazai premier augusztus 15-én lesz.

Tudjuk nagyon jól, hogy melyik alkotás eszmei értéke nagyobb, és melyik fog iszonyatosan mély nyomott hagyni az emberekben, de hát ilyenkor a bevételeket kell nézzük.

Tarantino megcsinálta az eddigi legjobb nyitányát a 9. alkotásával. A rekorder a Becstelen Brigantyk volt 38 millió dolláros hétvégi bevétellel, de most erre a Volt egyszer egy… Hollywood rápakolt kettőt, és 40,4 millióval kezdett. A világbevételekről természetesen később tudunk majd beszélni, mivel még csak a tengerentúlon élvezhetik a nézők.

Az oroszlánkirály közben tovább hasít, és semmi perc alatt fog nemsokára belépni a milliárdos klubba. A mostani hétvégén 75,5 millió dollárral lett aranyérmes, és 962,7 millió dolláros világbevételnél tart.

A Pókember rajongói közben megnyugodhatnak. Nem a bronzérmes hely, és nem a 12,2 milliós hétvégi bevétel miatt, hanem mert a film átlépte az egymilliárdot összbevételben. Az volt a Sony kikötése, hogy a hálószövő kalandjai csak akkor folytatódhatnak, ha az Idegenben a milliárdos klub tagja lesz a Marvelnél. Ez sikeresen megtörtént, szóval érkezhet majd az új Pókember.

A dobogósok után a lista így néz ki: Toy Story 4, Préda, Yesterday, Aladdin, Übergáz, Annabelle 3, The Farewell.

Bizony, A kis kedvencek titkos élete 2 itt már végérvényesen kipottyant a top 10-ből. Nálunk itthon valószínűleg még mindig benne lesz, valamiért imádjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás