promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még mindig top 10-es a techno mágus Umek dala: Vibrancy
Borítókép:  UMEK offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műfaj egyik jeles képviselője még mindig tudja hozni a szintet, akinek a dalát nem lehet kirobbantani a Beatport 10-es listájáról. 

[[adv]]

Jó hír az igényes techno rajongóinak, ugyanis friss  EP-vel tért vissza a techno producer Umek, aki ugyebár az ütősebb electro és tech-house muzsikákat sem szokta megvetni a szettjeiben.

Uroš Umeknek nem volt könnyű dolga, mivel Szlovéniából indulva kellett meghódítania a világ tánctereit. Az első híresebb trackje a 2006-os „Posing As Me” volt, ami anno szinte szólt mindenhol, mivel pont népszerű volt ez a pop-electros behatás. Umek a következő évben már meg is volt hívva a BBC Radio 1 Essential Mix műsorába, és be is perdült a top 30-ba a DJ Mag 100-as listáján.

Persze mindig mondogatom, hogy a DJ Mag listára aztán tojjon mindenki nagyívben. Az lényegesebb, hogy Umek volt már az International DanceMusic Awards-on a legjobb techno és tech-house előadó, de már zsebelt be díjat a Beatport Music Awards-on is.

Mostanság a szlovén származású producer szeret visszatérni a sötétebb témákhoz. Nemrég adta ki a Ravaged nevezetű EP-t is, ami teljesen ezt a világot hozza, de még mindig a Vibrancy nevezetű daláért van oda mindenki. Ahogy a nevében is benne van – egy igazi vibrálás, ami bár monoton, de pont ettől lesz igazi techno muzsika. Egy 128-as leütésszámú klasszikus csoda, ami gyönyörűen építkezik.

Szóval techno rajongók, hangfalakat kimaxolni, jöhet Umek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás