promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok minden derült ki a The Walking Dead második spin-offjáról
Borítókép:  Reddit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kész van minden, szóval lassan el is kezdik forgatni a szériát.

[[adv]]

Anno pont a második spin-off bejelentésnél filozofálgattam azon, hogy szükség van-e egy harmadik sorozatra, ami a The Walking Dead-univerzumban játszódik? Az AMC már tényleg ki akar mindent passzírozni a szériából, mivel a Rick Grimes filmek is úton vannak.

Mondjuk a csatorna óvatos volt, és az első évadhoz csak 10 részt rendelt meg. Ugyebár a The Waling Dead és a Fear The Walking Dead is 16 részből áll évadonként. A széria azokra a fiatalokra fog koncentrálni, akik már a zombiapokalipszis világába nőnek fel, tehát nem tapasztalták meg, hogy milyen is volt a világ előtte.

Közben a ComicBook egy csomó friss információt tudott összeszedni a szériáról, aminek a meg nem erősített források szerint „Monument”, vagyis nyers fordításban „Emlékmű” lesz a címe.

A stáb már értesítette a virginiai Hopewell nevezetű kisvárost, hogy készüljenek, mert érkezik a The Walking Dead stáb forgatni az új spin-off első részét. A forgatás augusztus első két hetében fog zajlani, és a kezdésnél egy igen költséges repülőgép szerencsétlenséget is rögzítenek majd.

Az eredeti The Walking Dead 10. évada október 6-án indul, míg a második spin-off gyártási munkálatait novemberben szeretnék befejezni. Premierdátum még persze nincs, de valószínűleg lehet bedobják a sorit a mélyvízbe a TWD 8-ik részes szüneténél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás