Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sok minden derült ki a The Walking Dead második spin-offjáról

Sok minden derült ki a The Walking Dead második spin-offjáról

Zene, Film & Kultúra

Sok minden derült ki a The Walking Dead második spin-offjáról

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.07.29. 17:30

Kész van minden, szóval lassan el is kezdik forgatni a szériát.

Anno pont a második spin-off bejelentésnél filozofálgattam azon, hogy szükség van-e egy harmadik sorozatra, ami a The Walking Dead-univerzumban játszódik? Az AMC már tényleg ki akar mindent passzírozni a szériából, mivel a Rick Grimes filmek is úton vannak.

Mondjuk a csatorna óvatos volt, és az első évadhoz csak 10 részt rendelt meg. Ugyebár a The Waling Dead és a Fear The Walking Dead is 16 részből áll évadonként. A széria azokra a fiatalokra fog koncentrálni, akik már a zombiapokalipszis világába nőnek fel, tehát nem tapasztalták meg, hogy milyen is volt a világ előtte.

Közben a ComicBook egy csomó friss információt tudott összeszedni a szériáról, aminek a meg nem erősített források szerint „Monument”, vagyis nyers fordításban „Emlékmű” lesz a címe.

A stáb már értesítette a virginiai Hopewell nevezetű kisvárost, hogy készüljenek, mert érkezik a The Walking Dead stáb forgatni az új spin-off első részét. A forgatás augusztus első két hetében fog zajlani, és a kezdésnél egy igen költséges repülőgép szerencsétlenséget is rögzítenek majd.

Az eredeti The Walking Dead 10. évada október 6-án indul, míg a második spin-off gyártási munkálatait novemberben szeretnék befejezni. Premierdátum még persze nincs, de valószínűleg lehet bedobják a sorit a mélyvízbe a TWD 8-ik részes szüneténél.

Borítókép: Reddit