promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stallone egy új Rocky-filmen és egy sorozaton is dolgozik
Borítókép:  Vanity Fair
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 73 éves színész csak nem akar leállni.

[[adv]]

Sylvester Stallone egyik leghíresebb karaktere Rocky Balboa. A bokszolóról készült első film 1976-ban jött ki, és utána négy folytatás készült hozzá, átlagban három év különbséggel. A Rocky IV. és V. részénél azonban érezhető volt a minőségi hanyatlás, ezért leálltak a franchise-zal. Egészen 2006-ig pihentették, amikor debütált a Rocky Balboa, ami egy kellemes csalódás volt – nekem legalábbis. Aztán jött a Creed: Apollo fia, tavaly pedig a Creed 2, és rájöttem arra, hogy Stallone nem fogja egyhamar elengedni még ezt a karaktert.

Mint ahogy Rambo-t sem, aminek az 5. része, az Utolsó vér szeptember 19-én debütál a mozikban. Persze a Rambo esetében sem biztos, hogy ez az utolsó, hiszen a film Cannes-i bemutatóján a színész azt mondta, hogy

„Ha bejön a nézőknek, akkor folytatjuk, mert én nagyon élvezem.”

No, meg aztán ott van a saját veterán akcióbrigádja, a Feláldozhatók, aminek már a 4. részén dolgozik. Szóval nem mondhatjuk, hogy nincs elemében az öreg, addig üti a vasat, amíg meleg.

Most pedig a Variety-nek nyilatkozott róla, hogy milyen történetet képzelt el az új Rocky-filmnek.

„Rocky találkozik egy haragos sráccal, aki itt ragad papírok nélkül az USA-ban, mikor eljön meglátogatni a húgát. Aztán Rocky őt is a szárnyai alá veszi, és hihetetlen kalandokba keverednek. Végül aztán a déli határon kötnek ki. Nagyon aktuális a sztori.”

Szóval hasonló lenne a történet alapja, mint a Creed esetében, csak most nem egy régi barát fiát fogja kiképezni, hanem egy bevándorló fiút. Ezzel azonban nincs vége. Stallone ugyanis egy Creed-filmek előtt játszódó sorozatot is akarna készíteni. Hogy ezek közül végül mi valósul meg, az egyelőre rejtély.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás