promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A regény legbrutálisabb része is benne lesz az Az 2-ben
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A készítők szerint ilyen véres jelenetet még horrorfilmben nem láthattunk.

[[adv]]

Ahogy közeledik a szeptember, annál inkább lázban tartja a rajongókat, hogy vajon az Az: Második fejezetben benne lesznek-e azok a regénybeli, brutális részek, amik a 2017-es első részből kimaradtak. Tény és való, hogy elég sok durva rész nem került bele a végső vágatba, de mikor Andy Muschietti megerősítette, hogy a második részben visszatérnek a gyermekszereplők, szerintem mindenki megkönnyebbült kicsit.

Mivel a történet 27 évvel az első rész történései után játszódik, ezért csak flashback formájában térnek vissza a gyerekek, de az már biztos, hogy olyan jeleneteket is láthatunk, amikről eddig csak a regényben olvashattunk.

Az egyik szereplő, a felnőtt Beverly-t alakító Jessica Chastain korábban arról nyilatkozott, hogy valószínűleg a valaha volt legvéresebb jelenetet fogjuk látni az Az folytatásában.

"A forgatáson azt mondták, hogy még egy horrorfilmben sem szerepelt ennyi vér, mint ebben a jelenetben. Komolyan mondom, még másnap is művér folyt a szemgolyóimból."

- fogalmazott a színésznő.

Nem csoda, hogy az első részhez hasonlóan az Az: Második fejezet is R-es besorolást kap, nem csak a vér, de a káromkodás és a szexuális tartalmak is szerepet kapnak a folytatásban.Gaby Dauberman forgatókönyvíró pedig rátett még egy lapáttal:

„Ez a regény egyik ikonikus jelenete, amit szerettünk volna belerakni a filmbe. Ez az első támadás a jelenkori Derry-ben. (...) Ez mutatja meg, hogy milyen hatása van Pennywise-nak, és amit Adrian-el csinálnak, az színtiszta gonoszság.”

Mivel én tudom, hogy pontosan melyik ez a jelenet, ami Adrian Mellon-hoz köthető, direkt nem mondok róla többet, mert nem akarok spoilerezni. De annyit elárulhatok, hogy Dauberman-nak igaza van abban, hogy ez egy ikonikus jelenet, és sajnáltam is, hogy nem láthattuk az első részben. Megnyugtató, hogy a folytatásba belekerült.

Viszont senkinek sem kell már olyan sokat várnia rá, hogy lássa, az Az: Második fejezet szeptember 5-én érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás