promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A közönség finanszírozná Az ivadék című filmet
Borítókép:  Image Comics
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A producerei akartok lenni a korhatáros Spawn filmnek? Most itt a lehetőség.  

[[adv]]

Spawnt Todd McFarlane álmodta meg, aki maga akarja írni és rendezni is a filmet, kiküszöbölve a karakteren esett csorbát. Tény, hogy az 1997-es filmes változat kicsit gagyi, de nekem még így is tetszett.

Érdekesség, hogy Az ivadék nem a Marvel, és nem is DC karaktere, hanem az Image Comicshoz tartozik, ami az Egyesült Államok harmadik legnagyobb képregénykiadója.

Todd már a forgatókönyvbe is úgy kezdett bele, hogy Jamie Fox-szot akarja felkérni a főszerepre, aki rá is bólintott, mivel hatalmas rajongója Spawnnak. McFarlane elmondta azt is, hogy John Carpenter vagy Hitchcock gondolkodásmódját akarja követni, szóval kizárt, hogy az alkotás ne legyen korhatáros. Hát, pont ezzel van a baj.

„Összesen 20 millió dollárra van szükség a film elkészítéséhez, de nekem nincs ennyi zsebben. Tudjuk, ha valakitől pénzt kérsz, onnantól már beleszólása lesz a filmbe. Én kisebb költségvetésű, R-besorolású alkotást szeretnék, de a producerek a nagy, PG-13-as filmeket részesítik előnyben.”

magyarázta McFarlane, aki most a közönség segítségét fogja kérni.

Az alkotó kitalálta, hogy megkerüli a rendszert, és Kickstarter-projektet csinál belőle. Hát, ha lenne 20 millió Spawn-rajongó, akkor mindenkinek tényleg csak egy-egy dollárt kellene adnia. McFarlane megjegyezte, hogy ő csak meg akarja csinálni sikeresen a filmet, utána mindenkinek visszafizetné a pénzt, a forgalmazást meg már megoldaná.

Meglátjuk, hogy összejön-e a pénz. Jómagam pár dollárral mindenképpen támogatni fogom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás