promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pókember átlépte az 1 milliárdot, jöhet a folytatás
Borítókép:  movieplus.news
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hálószövő új kalandja minden idők legtöbb bevételét produkáló Pókember-mozija lett.

[[adv]]

Mindenki megnyugodhat: a Pókember: Idegenben kevesebb, mint egy hónap alatt átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt. Ezzel nem csak öcsipók harmadik szólófilmje kap zöld lámpát, de annak a veszélye is elhárult, hogy a Sony újra tejhatalmat élvezzen a karakter felett. Hiszen, mint ahogy már korábban megírtuk, Pókember hivatalosan még mindig a Sony tulajdona, és így csak komoly feltételek mellett volt hajlandó együttdolgozni a Marvel Studios-al.

Az már köztudott, hogy mely filmek képezik az MCU 4. fázisát, az új Pókember-film nincs köztük. Szóval biztosra vehetjük, hogy Tom Holland-ot csak 2021 után láthatjuk újra a „barátságos és közkedvelt hős” szerepében.

A Pókember: Idegenben az idei évben a harmadik olyan film, ami átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, mindezidáig csak a Marvel Kapitány és a Bosszúállók: Végjáték büszkélkedhet ezzel. De nézve a Box Office adatait, az Aladdin is mindössze 8,7 millió dollárra van az álomhatártól, és Jon Favreau Oroszlánkirálya is több mint valószínű, hogy napokon belül megugorja ezt a lécet, hiszen a premier óta eltelt egy hét alatt már globális szinten 713,7 millió dollárnál tart.

Érdekesség, hogy ha megnézzük az említett öt filmet, mindegyik a Disney égisze alatt készült. És még hol van az év vége. Ősszel kapunk még egy Demóna: A sötét úrnőjét, decemberben pedig a Star Wars: Skywalker korát, szintén az Egérgyártól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás