promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
John Travolta pszichopata rajongó lesz
Borítókép:  Brian Douglas
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt meg majd nektek kell eldönteni, hogy ez jó-e, vagy sem. Spoiler: nem.

[[adv]]

A The Fanatic előzetesét letudva olyan érzésem van, hogy valamelyik délután tudnék megnézni egy ilyen filmet a tévében, ha unatkoznék – sosincs ilyen –, vagy egy hajnalban, amikor nem tudok aludni és csak forgolódok. Utóbbira nagyobb az esély, mert akkor szoktam filmes csatornákon olyan alkotásokba belebotlani, aminek sose mennék a közelébe.

Hát, John Travoltától elég sok filmet kihagytam, és ezekbe benne lesz a The Fanatic is. Már első ránézésére roppant bugyuta az egész. John Travolta egy pszichopata rajongó lesz, aki – szegénykém – csak egy aláírást szeretne kedvenc sztárjától, de mivel azt nem kapja meg, így elharapódznak a dolgok. Travolta még Jason Voorheesnek is beöltözik, már csak úgy az ijesztgetés kedvéért.

A híres színészt, a valódi életben egyáltalán nem híres Devon Sawa játssza el. Az alakítása meg is fogja magyarázni, hogy miért nincs a neve a toplistákon.

Nem tudom, hogy Travolta Limp Bizkit rajongó-e, vagy miért vállalta el ezt az egészet, mivel az alkotás a banda énekesének, Fred Durst-nak az első rendezése. A haknizás ment a Campus Fesztiválon, és most egy filmre is jut belőle.

Amerikában már augusztus végén megkínozzák vele a közönséget, nálunk meg majd visszaköszön valamikor a tévében. Ha nem tudok aludni, poénból megnézem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás