promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon tényleg újraforgatnák a Trónok harcát?
Borítókép:  Helen Sloan/HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki más tudhatná a legjobban erre a választ, mint Casey Bloys, az HBO programigazgatója.

[[adv]]

Természetesen a Trónok harca kint volt a Comic Con-on, így rengeteg hír látott napvilágot a széria lezárása után. Elkerülhetetlen volt, hogy az elégedetlenkedők visszhangja legyen a főszerepben, és erre a csatorna is fel volt készülve.

A két vezető író, David Benioff és D.B. Weiss például le is mondta a szereplését. Nem hiszem, hogy az van a dolog hátterében, hogy nem mertek a közönség szemébe nézni, hanem inkább megviseli őket ez az egész. Igazából még mindig azt mondom, hogy nem kellene mindent rájuk kenni, de hát a bűnbak szerepe most teljesen az övék.

Közben ránéztem, hogy miképp áll a petíció, amiben a rajongók a Trónok harca újraforgatását követelik, és lassan 1 millió 700 ezren írták alá. Elég szép szám, de ettől még mindenki tudta, hogy az elég nagy összeggel kitömött nyolcadik évadot nem fogják ismét leforgatni. Még az is jobb megoldás lenne, ha kiegészítő jeleneteket kapna.

Casey Bloys mesélt erről is, és jelezte, hogy bár követték a petíciót, de nem vették komolyan:

„Ez a petíció inkább azt tükrözi, hogy mennyi érzelmet és szenvedélyt váltott ki az emberekből a széria. Az újraforgatás nem olyan dolog volt, amit fontolóra vettünk volna. Nem hiszem, hogy bármilyen csatornánál komolyan vennének egy ilyen petíciót, bár ki tudja?”

Bloys elmondta azt is, hogy a nyolcadik évad negatív kritikái nem voltak hatással a Trónok harca előzménysorozatára, aminek az első részét már le is forgatták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás