Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkapta utolsó előzetesét a The Boys

Megkapta utolsó előzetesét a The Boys

Zene, Film & Kultúra

Megkapta utolsó előzetesét a The Boys

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:30

Nyakunkon az Amazon meglepetés sorozata, július 26-án már premier.

A The Boys iszonyatosan eredeti, brutális, és még vicces is. A Darick Robertson és Garth Ennis által készített képregény egy igazán érdekes világba kalauzol el minket, és azt a kérdést teszi fel, hogy ki felügyeli a szuperhősöket? Valamilyen szinten ők is emberből vannak, követhetnek el hibákat, de lehetnek korruptak is.

A harcot Billy Butcher csapata készül felvenni ellenük. A srácokhoz csatlakozik Hughie Campbell, akinek elég érdekes módon öli meg egy metahumán a barátnőjét, ezért mindenképpen bosszút akar állni. Igen ám, de a Heteknek nevezett hős ligában van egy lány, akit időközben megkedvel. Ki a jó, ki a rossz, és mindegyik szuperhőst fenékbe kell billenteni?

A sztori is velős, ami úgy lesz tálalva, hogy a The Boys lehet az idei év talán legmerészebb és legeredetibbb szériája. Köszönjük ezt meg Seth Rogen-nek és Evan Goldberg-nek.

A sorozatban annyira bíznak, hogy már a bemutató előtt berendelték a második évadot. Péntektől lehet tesztelni, hogy megérte-e? Azonban előtte nézzétek meg az új előzetest – szerintünk a válasz a kérdésre az egyértelmű igen!

Borítókép: Jan Thijs