promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tervben sincs a Deadpool 3
Borítókép:  We Got This Covered
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Deadpool 2. rendezője sem tudja, hogy mi van a harmadik résszel.

[[adv]]

Miután a Disney felvásárolta a Fox-ot, az én fejemben is felmerült a kérdés: vajon az Egérgyár hajlandó-e továbbra is foglalkozni az olyan karakterekkel, mint Deadpool? Hiszen a szabadszájú, guminacis hős kalandjai eddig sem a finomkodásról és a káromkodásmentes dialógusokról szóltak. A Marvel elnöke, Kevin Feige korábban azonban megnyugtatott mindenkit, hogy nem változtatnak semmit a Deadpool-on.

Ezek után magam is vártam, hátha Feige az MCU filmjei és sorozatai mellett bejelenti a Deadpool 3-at is a San Diego-i Comic Con-on, ez sajnos elmaradt. Nyilván a karakter nem tartozik az MCU-hoz, és igencsak problémás lenne a behozatala, amíg az X-menek sem tagjai a Moziverzumnak, de bíztam benne, hogy ha csak egy fél mondatot is, de legalább annyit mond, hogy:

„Igen, jön a harmadik rész.”

Most viszont komoly aggodalmat válthat ki a rajongókból a Deadpool 2. rendezőjének, David Leitch-nek a nyilatkozata:

„Tudom, hogy a Marvel most jelentette be a következő filmjeit, és szerintem mindenkinek feltűnt, hogy Deadpool nem szerepel a tervek között. De soha ne mondd, hogy soha! Nyilvánvalóan annyira népszerű karakter és annyira lenyűgöző a világa, hogy a rajongók többet akarnak belőle. Szerintem megtalálják a módját, hogy megcsinálják. Én türelmes vagyok, hagyom, hogy mindenki összeszedje magát, és kitalálják, hogy hogyan fog ez működni ebben az új Marvel-Disney világban. Aztán remélhetőleg jön a hívás, és készülhet a folytatás.”

Leitch új filmjét, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-t augusztus 1-jétől láthatjuk a mozikban. A rendező utána belevág az Ubisoft közkedvelt videojátékának adaptációjába, a The Division-ba, amelyben Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain lesz a főszereplő. Szóval, ha egyszer zöldlámpát kap a Deadpool 3. része, akkor az csakis a The Division után érkezhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás