promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Above and Beyond ambient albuma
Borítókép:  Above and Beyond offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy egészen más dimenzióba léphetünk át a trióval.

[[adv]]

Már régóta tudtam, hogy az angol trance csapat készül letenni egy ilyen lemezt az asztalra, és gyakorlatilag a semmiből meg is érkezett a Flow State! Jono Grant, Tony McGuinness és Paavo Siljamäki eddig is csodákat művelt, de most egy igazán kuriózum albumot kaptunk tőlük.

A masszív ütemek, és a mennyekbe emelő vokálok mellett a srácok folyamatosan használnak ambient és chill-out elemeket a szerzeményeikben. A Szigetes DJ-szettjük elképesztő volt tavaly, főleg, hogy olyan előadók érkeztek még mellettük az Anjunabeats kiadó családból, mint Grum, vagy Gabriel and Dresden.

A hármas mindig képes meglepni valamivel a rajongókat, és a folyamatos megújulásuk miatt tényleg a világ legjobb producereinek tartom őket. Ha kell, hoznak valami olyan hangzást vagy ütemet, hogy a világ végéről kell összeszedni az agyadat, ha kell, akkor adnak egy olyan akusztikus koncertet, hogy néhány átdolgozott dalnál a szíved is kihagy pár másodpercre.

Most jön egy olyan utazás, ami újra a mennyekbe tud repíteni mindenkit. A Flow State egy instrumentális ambient album, amin a trió összes elvont misztikuma testet ölt. Szokás szerint előmerészkedik a szinte védjegyükké vált klasszikus zongora, amin mindig léleksimogató dallamokat képesek írni.

A Flow State-et legelőször mindenképpen egyben érdemes meghallgatni, és csak sodródni az árral, azokon a hullámokon, amit csak Above and Beyond tud gerjeszteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás