promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérhet a Jackass? A szereplőkön bizony nem múlik
Borítókép:  wonderwall.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A napokban nyilatkozta Chris Raab, a Jackass amerikai reality-sorozat egykori tagja, hogy számára nem elképzelhetetlen, hogy újra összeálljon a flúgos csapat, és csináljanak még egy utolsó nagy mozifilmet, szám szerint a negyedik részt.

[[adv]]

A Johnny Knoxville vezette őrült formációt még az MTV karolta fel 2000-ben, és kisebb-nagyobb megszakításokkal tizenhárom éven át csodálhattuk, amint a srácok olykor vicces, de általában betegebbnél betegebb tréfákkal, veszélyes mutatványokkal szívatták egymást és magukat a sorozat, valamint az egész estés filmek részeiben. A csodálat persze némileg túlzás, az viszont mindenképp meglepő, hogy a bevállalós tagok viszonylag könnyebb sérülésekkel megúszták a sokszor hajmeresztő jeleneteket.

Korábban is volt már szó egy esetleges újraegyesülésről, azonban egy ideje nem hallottunk felőlük. Most Chris Raab megtörve a csöndet: elmondta, hogy az alapemberek szinte mindegyike támogatná a Jackass 4-et, akikkel eddig a 2018-ban indított podcastja során beszélt, és ha Johnny Knoxville is rábólintana, akkor nem látja akadályát egy újabb rész elkészítésének.

Ti vevők lennétek egy új Jackassre?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás