Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy magyar illusztrátor bekerült a top-100-ba

Egy magyar illusztrátor bekerült a top-100-ba

Zene, Film & Kultúra

Egy magyar illusztrátor bekerült a top-100-ba

Zene, Film & Kultúra

Gaba 19:00

A magyar illusztrátor, Valló Berta ott van a legjobb 100 illusztrátor között a világon a Taschen kiadó által szerkesztett könyvben, mely a legprímább grafikusokat összesíti.

A kölni Benedikt Taschen 1980-ban nyitotta meg könyvkiadóját, mely ma a világ talán leghíresebb kiadója, ami művészeti könyvek készítésével foglalkozik. Emiatt igen nagy jelentőséggel bír az a könyv, melyben a Taschen összegerbélyzte a világ jelenleg száz legnagyobb nevű illusztrátorát. Ami számunkra fontos, hogy egy magyar hölgy, Valló Berta is bekerült a gyűjtésbe. A hírt a 444.hu szúrta ki.

The Illustrator – 100 Best From Around The World – ez lesz a könyv címe, melyet Julius Wiedemann és Steven Heller szerkesztett össze, augusztusban jelenik meg a kötet.

A magyar grafikus hölgy a Central Saint Martins művészeti egyetemre járt Londonba, BA-s diplomát szerzett. Témái leginkább a női szexualitás, az identitás, az emberi viselkedési minták körül forognak. A branding és az animáció is eléggé érdekli. (Fotó: Facebook/Berta Valló)

Weboldalát itt tudjátok böngészni.

Borítókép: Facebook/Berta Valló