promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Armin van Buuren őrült tesiórát tartott Tomorrowlanden – mutatjuk az élő szettet
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A holland származású Armin van Buuren a világ egyik, ha nem a legismertebb Dj-je. Live settje a 2019-es Tomorrowlanden egy őrült tesiórával ért fel.

[[adv]]

Amikor 2005-ben Belgiumban először építettek színpadot, terveztek dekorációt a szervezők, valószínűleg legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy a világ egyik legismertebb fesztiváljának alapjait teszik le. Márpedig ez 14 éve történt.

Mostanra ott tart a Tomorrowland, hogy csak kevés olyan fesztivál van a világon, amelynek line up-ja, megjelenése felveszi vele a versenyt. Elképesztően tudatosan felépített fesztiválról van szó – csakhogy egy apróságot említsünk, a magyar pénztárcához mérten igen csak borsos áron megvett belépő névreszólóan érkezik meg. S ez csak a kezdet. Van külön Tomorrowland repülőgép is. A sor pedig hosszan folytatható lenne.

A kezdetekkor csak pár napos elektronikus zenei ünnep mostanra két hétvégét ölel át a house, a trance, a minimal és a EDM legjobbjaival. A többször a világ legjobb DJ-jének megválasztott Armin van Buuren is elutazott Belgiumba, hogy egy őrült tesiórát tartson több tízezer embernek. Mutatjuk a 2019-es live settjét.

Ígérjük, hogy nem fogsz unatkozni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás