promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Címet és premierdátumot kaptak a Halloween folytatásai
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Myers egy slasher-trilógiában mészárolhat.

[[adv]]

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a Blumhouse és a 2018-as Halloween-t rendező David Gordon Green egyaránt folytatni akarják a történetet, és hogy a Laurie Strode-ot alakító Jamie Lee Curtis is visszatér még Haddonfield-be. Nemrég felröppent egy pletyka arról, hogy akár már 2020 októberében, két hét különbséggel debütálhat mindkét folytatás.

Most ezt a szóbeszédet megcáfolta a filmet Amerikában forgalmazó Universal Pictures által nyilvánosságra hozott videó, amiben nemcsak a hivatalos premierdátumokat, de a folytatások címet is leleplezik. A "Halloween kills" 2020. október 16-án, míg a "Halloween ends" 2021. október 15-én kerül a mozikba. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy John Carpenter 1978-as örökzöld horrorklasszikusának 40 évvel későbbi folytatása egy trilógia lesz.

A 2018-as Halloween több szempontból is megidézte az eredeti filmet, néhány ponton nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, de összességében egy sokkal méltóbb sequel-nek tartom annál, mint amit 1981 után a franchise-al és a karakterrel műveltek. Szóval hajrá Blumhouse!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás