promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutatjuk a The Walking Dead 10. évadának előzetesét
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zombiapokalipszis folytatódik, de az egyik főszereplő kiszáll a sorozatból.

[[adv]]

Hiába vesztített a nézettségéből a 9. évadban, és hiába távozott a széria egyik kulcsfigurája, a Rick Grimes-t alakító Andrew Lincoln, az AMC bolond lenne megválni az aranytojást tojó tyúkjától, hiszen a The Walking Dead még mindig a legnézettebb TV-sorozat. Így nem is lepődtem meg rajta, hogy berendelték a 10. évadát, amellyel kapcsolatban most több érdekes infó is érkezett.

Először is kezdjük a rossz hírrel. Ugyanis Lincoln után egy másik főszereplő is bejelentette a Comic Con-on a távozását. Danai Gurira, aki Michonne-t játssza, a panelbeszélgetésen nyilatkozott döntéséről:

"Nagyon nehéz döntés volt. Ez a hivatásomról és azokról a dolgokról szólt, amikkel foglalkozni akarok...művészi alkotóként. Fáj, hogy el kell mennem és nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak. Szeretlek Titeket srácok. A TWD-család örök."

De hogy minden rosszban legyen valami jó is, bejelentettek két új szereplőt. Az egyikük Thora Birch (Amerikai szépség), aki a Suttogók táborához tartozó Gamma-t fogja alakítani, a másik pedig Kevin Carroll (Fehér hó), aki egy Virgil nevű karakter bőrébe bújik.

Ezek után nincs más teendőnk, mint megnézni a durván négyperces trailert az idén októberben debütáló 10. évadhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás