Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a The Witcher sorozat első előzetese

Megérkezett a The Witcher sorozat első előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a The Witcher sorozat első előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Vége a találgatásoknak! Sok-sok infó és előzetes érkezett a Netflix új sorozatához.

Javában dübörög az idei egyik legnagyobb geek esemény, a San Diego Comic Con, ahol természetesen a The Witcher stábja is tiszteletét tette. Korábban csak néhány fotó és infómorzsa szivárgott ki a Netflix új fantasysorozatáról, amelyek már az elején megosztották a regények és a videojátékok rajongóit. Bár eddig sötétben tapogatóztunk, biztosra vettük, hogy ezen a hétvégén sokmindenre fény fog derülni a szériával kapcsolatban.

Azt előre le kell szögezni, és ezt már a sorozat showrunnere, Lauren Hissrich is megerősítette, hogy a történet feldolgozásához nem a videojátékot vették alapul. Emellett beszélt a The Witcher és a Trónok harca közti párhuzamokról. Az HBO sikersorozatához hasonlóan itt is komoly szerepet kap a poltika, a dráma, a szexualitás, és a brutalitás. Tehát az ígéretekhez híven egy felnőtteknek szóló adaptáció lesz a The Witcher. Hissrich a sorozat főgonoszáról is beszélt:

"Nem igazán lesz benne főgonosz. Az egyik legizgalmasabb a sorozat készítésekor az volt, hogy sokat játszottunk a könyv szürke árnyalataival. Azok a karakterek, akiket a néző az elején megkedvel, lehet, hogy a végére már nem is tűnnek majd olyan jónak, és vice versa. Lesznek olyan karakterek, akiket eleinte gyűlölnek majd, de később rá kell jönniük, hogy a motivációik nagyon is emberiek, érthetőek és átérezhetőek. Már az írás közben is, de később, amikor láttam a felvételeket is úgy éreztem, hogy a néző mindig más karakter felé húz majd."

A panelbeszélgetés megkoronázásaként a készítők bemutatták a sorozat első teaser trailerét is. Nem is húzom tovább az időt, inkább nézzétek meg Ti is!

Borítókép: IMDb