promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Úr sötét anyagai előzetes: ez lehet az HBO új sikersorozata
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ősszel érkezik az HBO és a BBC fantasysorozata.

[[adv]]

Folyamatosan érkeznek a közelgő filmes és televíziós projektek előzetesei és részletei a San Diego Comic Con-ról. Az HBO az év egyik legnagyobb geek eseményén mutatta be a His Dark Materials, vagyis Az Úr sötét anyagai új előzetesét.

Phillip Pullman legendás fantasy-regénytrilógiájából 2007-ben a New Line Cinema megpróbált egy, a Gyűrűk Urához hasoló minőségű és volumenű filmet készíteni, ez volt Az arany iránytű. A végeredmény azonban elég silány lett. Mindez annak köszönhető, hogy a készítők eleve rosszul nyúltak az alapanyaghoz, és nem voltak képesek megragadni a regény keményebb témáit.

Most, hogy végetért a Trónok harca, az HBO-nak egy új zászlóshajóra van szüksége, és nagyon úgy tűnik, hogy Az Úr sötét anyagai képes betölteni ezt a szerepet. A közel háromperces előzetesben láthatjuk a sorozat főszereplőit, akiket Dafne Keen (Logan), James McAvoy (Széttörve), Ruth Wilson (Luther) és Lin-Manuel Miranda (Mary Poppins visszatér) fognak alakítani. Az első évad nyolc epizódból fog állni.

A pontos premierdátumot még nem tudni, de ahogy az előzetesben is mutatják, idén ősszel kerül műsorra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás