promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca írói inkább kihagyják a szembesítést
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Benioff és D.B. Weiss lemondta a Comic Con-os szereplést. Cikkünkben spoilerekbe is bele fogsz futni.

[[adv]]

Csütörtökön indul a nagy kockagyűlés, vagyis a San Diego-i Comic-Con, szóval rengeteg hír és előzetes fog napvilágot látni a következő napokban. A jeles eseményen az HBO is mindig képviselteti magát, amin a Trónok harca írói is részt vettek volna, de megváltozott a program, és az utolsó pillanatokban lemondták a szereplésüket.

Biztosan írják az új Star Warst, és nagyon nem érnek rá. Na jó, inkább mondjuk azt, hogy nem akarnak kínosabbnál kínosabb kérdésekre válaszolni, és ettől a csatorna is megkíméli őket. Pedig ez lenne a legjobb alkalom, hogy szembenézzenek a rajongókkal, és elmondhassák, hogy mi miért történt a Trónok harca utolsó évadában. Igazából még mindig azt mondom, hogy nem kellene mindent rájuk kenni, de hát a bűnbak szerepe most teljesen az övék.

Szóval nagy volt a kavarás a Trónok harca körül, és a tűzhöz közel álló készítők közül is sokan lemondták a rendezvényt. Úgy néz ki, hogy a színészeknek kell majd tartaniuk a frontot, és ők fognak válaszolgatni a kérdésekre, azonban abból egész jó a felhozatal.

Ott lesz Varys, Conleth Hill, aki alapból kifogásolta, hogy kevés szerep jutott neki. Érkezik Isaac Hempstead Wright alias Bran Stark, aki a kerekesszékéből végül benyelte az egész Királyságot. Jön Arya, vagyis Maisie Williams, aki elmondhatja, hogy milyen volt lezúzni az Éjkirályt, és mit gondol az elhajókázásáról.

Lehet még faggatni Nikolaj Coster-Waldaut (Jaime Lannister), Jacob Andersont (Szürke Féreg), John Bradleyt (Samwell Tarly), és sokak kedvencét, Liam Cunninghamet is (Davos Seaworth).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás