Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem biztos, hogy a Star Trek lesz Tarantino utolsó filmje

Nem biztos, hogy a Star Trek lesz Tarantino utolsó filmje

Zene, Film & Kultúra

Nem biztos, hogy a Star Trek lesz Tarantino utolsó filmje

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:30

Mivel előfordulhat, hogy le sem forgatja.

Mi a biztos Quentin Tarantinóval kapcsolatban? Az, hogy a Volt egyszer egy Hollywood lesz a kilencedik filmje, és már most dörzsölhetjük a tenyerünket, mert a kritikusok imádták a bemutatón, és egészen biztosan a rajongóknak sem fog csalódást okozni.

Na igen, de a rendező közben bejelentette, hogy a tizedik filmjével szeretné bezárni a kört, és onnantól nem forgat tovább. A pletykák abban igaznak bizonyultak, hogy a kultikus rendező dolgozik egy R-besorolású Star Trek-filmen, de csak annyiban, hogy megírta a szkriptjét.

A CinemaBlendnek adott interjújában viszont ködösen fogalmazott ezzel kapcsolatban, tehát még maga sem tudja, hogy megcsinálja-e az alkotást.

„Nem azért döntöttem el, hogy tíz filmet teszek le az asztalra, hogy utána megváltoztassam ezt a kijelentésem. Ha valóban a Star Trek lesz az, amit leforgatok, akkor el kell köteleznem magam, az lesz az utolsó, és kész. Nem csalok. Fogalmam sincs, hogy végül elkészítem-e, de bármi megtörténhet.”

Ugyebár a kérdés azért merült fel, mert ha valóban a tizedik filmmel köszön el Tarantino a rendezéstől, akkor annak valami eredeti alkotásnak kellene lennie. Azt persze ő is kijelentette, hogy ha lecsengett a felhajtás a Volt egyszer egy Hollywood körül, akkor lesz majd érdemes erről újra beszélni.

Borítókép: Jason Merritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP